Een leuk en onbezorgd dagje uit voor peuters, kleuters, kids én natuurlijk ouders of verzorgers. Met jouw ticket heb je toegang tot de hele Kidsplay-omgeving en alle bijbehorende activiteiten. Klim en klauter door het Fun House of neem een kijkje in de Peuterzone. Bij Kidsplay kunnen kinderen zich eindeloos vermaken in een veilige en speelse omgeving. Terwijl de kleintjes plezier hebben in de Peuterzone, kunnen oudere kinderen zich uitleven op de klimmuren en in de speelzones. Ouders kunnen ontspannen en genieten van een hapje en drankje, en natuurlijk gebruik maken van de gratis wifi. Kidsplay biedt plezier voor het hele gezin!

Peuterzone

Fun House

Sfeerimpressie

© EPICX 2024
x

Zomer- festival

Deze hele zomer vindt het EPICX Zomerfestival weer plaats in Den Haag! Dit zomersfestijn belooft mega spectaculair te worden.

Elke dag dat de zon schijnt, kun je van de surfglijbaan, een zwembad (waar je in kunt staan) met trapbootjes en een picknick area met een echt overheerlijke burger! En natuurlijk kun je dan ook gebruik maken van alle EPICX adventures binnen.

Reserveren