Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Samen met vriendjes en vriendinnetjes gaat jouw kind een paar uur het avontuur aan en kunnen ze zich helemaal uitleven op de verschillende activiteiten binnen onze locaties. Met als afsluiter gezellig een hapje eten en drinken samen. Dat wordt gegarandeerd een dag om nooit meer te vergeten!

EPICX Party

EPICX Party

Regelmatig organiseren wij bij EPICX Zoetermeer een nieuwe legendarische EPICX Party! Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud en heb je zin in een avond vol gave avonturen? Kom dan naar een van onze EPICX Party’s! Een avond vol Lasergame, Ninja Tag, Jump Arena en Active Pixel met daarbij natuurlijk een te gek thema.

Puppy Party

Puppy Party

Ben jij nog geen 7 jaar? Niet getreurd! Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht. Speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar organiseren we de vrolijke Puppy Parties. De party’s zijn een geweldige manier voor de kleintjes om te genieten van aangepaste activiteiten en veilig te springen.

© EPICX 2024
x

Zomer- festival

Deze hele zomer vindt het EPICX Zomerfestival weer plaats in Den Haag! Dit zomersfestijn belooft mega spectaculair te worden.

Elke dag dat de zon schijnt, kun je van de surfglijbaan, een zwembad (waar je in kunt staan) met trapbootjes en een picknick area met een echt overheerlijke burger! En natuurlijk kun je dan ook gebruik maken van alle EPICX adventures binnen.

Reserveren