Adventure City

All you can play voor een vast tarief per bezoek. Scoor jouw ticket en leef je grenzeloos uit op het grootste springkussen van Europa, ga op avontuur bij de Lasergame en beleef nog veel meer. Adventure City is speciaal bestemd voor de stoere avonturier!

Bekijk de avonturen

 • Zomerfestival

  Boeken
 • Mega Bounce

  Boeken
 • Lasergame

  Boeken

Kidsplay

Een leuk en onbezorgd dagje uit voor peuters, kleuters, kids én natuurlijk ouders of verzorgers. Met jouw ticket heb je toegang tot de hele Kidsplay-omgeving en alle bijbehorende activiteiten. Klim en klauter door het Fun House of neem een kijkje in de Peuter Zone.

Bekijk de avonturen

 • Peuterzone

  Boeken
 • Fun House

  Boeken

Een onvergetelijk feest of partijtje

Wil jij een feest of partijtje organiseren? Bij EPICX Den Haag combineer je eindeloos spelen met feestelijke arrangementen. Als je een onvergetelijk kinderfeest of partijtje wilt organiseren, is EPICX Den Haag de perfecte keuze! Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn.

Feestjes
Feestjes

Sfeerimpressie

© EPICX 2024
x

Zomer- festival

Deze hele zomer vindt het EPICX Zomerfestival weer plaats in Den Haag! Dit zomersfestijn belooft mega spectaculair te worden.

Elke dag dat de zon schijnt, kun je van de surfglijbaan, een zwembad (waar je in kunt staan) met trapbootjes en een picknick area met een echt overheerlijke burger! En natuurlijk kun je dan ook gebruik maken van alle EPICX adventures binnen.

Reserveren