Adventure City

All you can play voor een vast tarief per bezoek. Scoor jouw ticket en leef je grenzeloos uit tijdens een potje Active Pixel, spring er op los in de Jump Arena en beleef nog veel meer. Adventure City is speciaal bestemd voor de stoere avonturier!

Bekijk de avonturen

 • Jump Arena

  Boeken
 • Ninja Tag

  Boeken
 • Active Pixel

  Boeken
 • Lasergame

  Boeken

Een onvergetelijk feest of partijtje

Wil jij een feest of partijtje organiseren? Bij EPICX Zoetermeer combineer je eindeloos spelen met feestelijke arrangementen. Vier je partijtje bij ons, of kom naar een van onze te gekke EPICX Party’s speciaal voor kinderen tussen de 11 en 14 jaar! Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn.

Feestjes

Sfeerimpressie

 • Vier een onvergetelijk kinderfeestje of partijtje in de grootste en leukste speelhal van Zoetermeer of Den Haag. Boek snel jouw kinderfeestje en geniet van een dag vol plezier en avontuur!
© EPICX 2024
x

Zomer- festival

Deze hele zomer vindt het EPICX Zomerfestival weer plaats in Den Haag! Dit zomersfestijn belooft mega spectaculair te worden.

Elke dag dat de zon schijnt, kun je van de surfglijbaan, een zwembad (waar je in kunt staan) met trapbootjes en een picknick area met een echt overheerlijke burger! En natuurlijk kun je dan ook gebruik maken van alle EPICX adventures binnen.

Reserveren